Elders over de grens: Ghoochannejhad blijft scoren

In de nieuwe rubriek Elders over de grens belichten we het belangrijkste nieuws van de speelronden in de kleinere Europese competities en bekertoernooien. Berichten uit de vier Europese toplanden vind je uitgebreider elders op onze site.

• Dinamo Moskou heeft het uitduel met Tom Tomsk gewonnen dankzij twee spelers die in het verleden furore maakten in de Bundesliga • Zvjezdan Misimovic en Kevin Kuranyi bepaalden de eindstand nog voor rust op 0-2 • In de tweede helft kwamen de bezoekers door een rode kaart voor Vladimir Granat nog wel met tien man te staan, maar dat bleek zonder gevolgen • Terek Grozny is er niet in geslaagd een overwinning op Krylia Sovetov Samara te boeken • De laagvlieger was met 2-1 te sterk voor de voormalige ploeg van Ruud Gullit • Grozny staat op de elfde plaats • • Toulouse heeft de subtopper tegen Stade Rennes nipt gewonnen • Etienne Didot opende in de 27ste minuut de score • In de 55ste minuut moest Toulouse verder met tien man door een rode kaart van Antoine Devaux • Met tien man werd de voorsprong vervolgens succesvol verdedigd • Olympique Nice heeft FC Sochaux op 1-1 weten te houden • Veel schiet Nice er niet mee op, de ploeg staat zeventiende • Lille heeft het uitduel met laagvlieger Valenciennes niet kunnen omzetten in een zege • De wedstrijd eindigde doelpuntloos • Door de remise staat Lille nu zes punten achter op koploper Paris Saint-Germain • Valenciennes staat achttiende, met twee punten voorsprong op hekkensluiter AC Ajaccio • • Besiktas heeft goede zaken gedaan in Turkije • Er werd met 3-1 van Sivasspor gewonnen • Filip Holosko, Simao en Roberto Hilbert waren trefzeker voor de thuisploeg • Besiktas springt door de overwinning naar de vierde plaats • Ankaragücü wacht nog altijd op de eerste overwinning • Istanbul BB won nipt met 2-1 • Istanbul staat derde in de Süper Lig • Galatasaray won met 2-0 bij Kayserispor, waar Nordin Amrabat de hele wedstrijd speelde • Namens de bezoekers zorgden Johan Elmander en Selçuk Inan voor de doelpunten • • Panathinaikos heeft koppositie in Griekenland heroverd • De topper tegen PAOK Saloniki werd met 1-3 gewonnen • Quincy Owusu-Abeyie was één keer trefzeker tijdens het duel • Ook AEK Athene maakte zondag geen fout in de wedstrijd tegen Aris Thessaloniki FC • AEK won met 3-0 en bezet momenteel de vierde plaats • Anderlecht heeft na de overwinning op Lierse SK (4-0) een voorsprong van liefst zes punten op AA Gent • Bij de koplopers was Guillaume Gillet twee keer trefzeker • Lierse blijft in de onderste regionen actief • De ploeg staat op de veertiende plaats • Standard Luik wist niet te winnen van hekkensluiter Sint-Truiden • Bij Sint-Truiden was Reza Ghoochannejhad wederom trefzeker • Mohammed Tchité redde een punt voor Standard • Standard staat in de Belgische Eerste Klasse zevende • Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht op het VI-Scorebord.

{"title":"Ronaldo maakt de eerste treffer tegen Tsjechië!","titleMobile":"Ronaldo maakt de eerste treffer tegen Tsjechië!","odd":"4.75","url":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=85963507&bid=37517&unibetTarget=/betting/sports/filter/unibet_featured&DE=Testclick","bookmaker":{"name":"Unibet (Kambi)","id":5000,"lightIconUrl":"/dam/jcr:9e3975da-a577-48bd-9e59-8576787a688c/unibet20new20logo20large1-black.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:f8717da0-9ada-466e-af1d-adf75a1cde42/unibet20new20logo20large1.svg","iconSize":27},"image":"jcr:c0fe0929-0b33-4c6c-8d9d-52a9e541ecdb","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Scoort Cristiano Ronaldo direct voor Portugal? Unibet hanteert een verhoogde odd voor een eerste goal van hem tegen Tsjechië.","textMobile":"Scoort Cristiano Ronaldo direct voor Portugal? Unibet hanteert een verhoogde odd voor een eerste goal van hem tegen Tsjechië."}