Gevallen toptalent Musonda heeft een nieuwe club gevonden

Reacties

Charly Musonda Junior is weer onder de pannen. Het voormalig toptalent van Chelsea, dat nog op huurbasis voor Vitesse uitkwam, heeft voor twee jaar getekend bij het Spaanse Levante.

Gevallen toptalent Musonda heeft een nieuwe club gevonden
© Pro Shots

Musonda wist de technische leiding te overtuigen tijdens een proefperiode en gaat proberen om de tweede club uit Valencia terug naar La Liga te helpen. De 25-jarige middenvelder annex aanvaller trainde eerder deze zomer nog mee bij Zulte-Waregem, dat Musonda na vier oefensessies echter opeens kwijt was. De technicus liet toen weten dat hij last had van zijn linkervoet en dat hij geen risico's wilde nemen. Musonda baalde ervan dat hij als onbetrouwbaar werd neergezet.

Op het tweede niveau van Spanje gaat de Belg, die in Spanje eerder op huurbasis voor Real Betis speelde, proberen om het voetbalgeluk te hervinden. Tien jaar geleden stond hij nog bekend als een van de grootste talenten van de wereld en kon hij alle kanten op. Musonda verruilde Anderlecht voor Chelsea, maar brak mede door blessureleed niet door. Hij werd drie keer verhuurd, het laatst aan Vitesse, en nam deze zomer definitief afscheid van Chelsea. Musonda kwam tot slechts 214 minuten, verdeeld over zeven duels, in de hoofdmacht van The Blues.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.