Zulte Waregem is voormalig Chelsea-talent kwijt na vier trainingen

Reacties

Van de Charly Musonda junior die ooit een veelbelovend talent was, is weinig meer over. De Belg stond tien jaar onder contract bij Chelsea en werd onder andere verhuurd aan Vitesse, maar is inmiddels clubloos. Even dook hij op bij Zulte Waregem, maar daar is al even niets meer van hem vernomen.

Zulte Waregem is voormalig Chelsea-talent kwijt na vier trainingen

De 25-jarige Belg kreeg een kans bij Zulte Waregem om een contract af te dwingen. Trainer Mbaye Leye zag het wel zitten in de creatieveling en wilde hem ondanks zijn langdurige periode zonder officiële wedstrijden graag een kans bieden. Het vroegere toptalent besloot de mogelijkheid bij de eersteklasser met beide handen aan te grijpen.

Na vier trainingen kwam Musonda echter nooit meer opdagen, schrijft Het Laatste Nieuws. De trainingen zouden te intensief zijn geweest voor de Belg. Vier dagen later was hij er nog steeds niet. Vanwege zijn blessuregevoeligheid gingen geluiden op dat hij geblesseerd was geraakt. Niets bleek echter minder waar.

'Hij heeft me laten weten dat hij even moest afhaken om redenen die in de privé-sfeer liggen. Volgende week verwacht ik hem terug', antwoordde Leye op de vragen van de Belgische pers. De kans dat hij alsnog een contract afdwingt, is volgens Het Laatste Nieuws echter klein. De afgelopen twee jaar kwam Musonda maar in twee officiële wedstrijden in actie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.