'Getafe zeer tevreden over Ajax-plaaggeest Deyverson'

Reacties

Hij is uitgegroeid tot een van de meest gehate spelers onder Ajax-fans, maar bij Getafe is men erg tevreden over Deyverson. De Spanjaarden willen volgens AS graag langer door met de aanvaller.

'Getafe zeer tevreden over Ajax-plaaggeest Deyverson'
© Pro Shots

Deyverson (28) wordt sinds januari gehuurd van Palmeiras en heeft te maken gehad met de nodige blessures. Toch wil Getafe gebruik gaan maken van de optie tot koop die het heeft. De huidige nummer vijf van La Liga kan Deyverson voor 5,5 miljoen euro definitief overnemen, al komt daar vanwege een speciale afspraak nog eens drie miljoen euro bij als Getafe zich voor komend seizoen kwalificeert voor Europees voetbal.

Deyverson speelde tot dusver pas zes officiële wedstrijden voor Getafe, waarin hij een keer scoorde. Dat doelpunt maakte hij in de eerste wedstrijd tegen Ajax, in de knock-outfase van de Europa League, en vierde hij provocerend voor het Amsterdamse publiek. Toen hij werd geraakt door een door een supporter gegooide aansteker, ging hij theatraal naar de grond. Het leverde Ajax een boete op.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.