Geïnspireerde Vagner Love volgt Eto'o en Higuaín

Vagner Love is op schot als nooit tevoren. De Braziliaanse spits van CSKA Moskou slaagde er voor het eerst in zijn loopbaan in vier keer te scoren in één wedstrijd. De 24-jarige aanvaller maakte er afgelopen donderdag in het UEFA Cup-duel met Feyenoord al twee.

Geïnspireerde Vagner Love volgt Eto'o en Higuaín

'Ik kan me wel herinneren dat ik drie keer scoorde in één duel, maar voor vier goals moet ik teruggaan naar mijn jeugdjaren', bekende Vagner Love na afloop van de 4-1 zege op FK Moskou. 'Ons team kwam veel voor het doel en ik was erg gelukkig bij het afronden.'

Met vier treffers (intikker, kopbal, actie en schot) presteerde Vagner Love hetzelfde als Samuel Eto'o en Gonzalo Higuaín afgelopen zaterdag deden in de Spaanse competitie. De Kameroener van Barcelona en Argentijn van Real Madrid scoorden eveneens viermaal.

De overwinning op FK Moskou zorgde er voor dat CSKA de tweede plaats, die recht geeft op directe plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League, in bezit houdt. Het gat met de enige concurrent Dinamo Moskou bedraagt drie punten met nog twee duels te spelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen