Ook Eto'o maakt er vier en Barcelona wint ruim

Net als eerder op de avond Gonzalo Higuaín namens Real Madrid, heeft ook Samuel Eto'o vier keer gescoord. Mede door de goals van de Kameroener won Barcelona met 6-0 van Real Valladolid.

Ook Eto'o maakt er vier en Barcelona wint ruim

Eto'o had al zijn goals er al voor het rustsignaal in liggen. Hij opende de score in de twaalf de minuut door een tegenstander uit te kappen en met links raak te schieten. De 2-0 scoorde Eto'o in een rebound. Nummer drie en vier vielen vlak voor het rustsignaal, beide na acties van Lionel Messi.

Real Valladolid, waar Haris Medunjanin de eerste helft meedeed, had niets in te brengen in Camp Nou. Alleen in het eerste kwartier na rust kwamen de gasten aan voetballen toe, maar toen stond het dus al 4-0. Toen Barça het tempo weer opvoerde waren ook Eidur Gudjohnsen en Thierry Henry nog trefzeker.

Barcelona nam de koppositie weer over van Real Madrid, dat eerder op de avond moeizaam met 4-3 zegevierde tegen Málaga. Het verschil tussen beide grootmachten is twee punten. Villarreal, Valencia en Sevilla moeten zondag zien aan te haken.

Bekijk hier al onze video's