Genoa verpest rentree De Vrij en mijlpaal Klose

Reacties

Stefan de Vrij heeft weinig plezier beleefd aan zijn rentree bij Lazio. De van een voetblessure herstelde verdediger ging met zijn ploeg met 0-1 ten onder tegen Genoa.

Genoa verpest rentree De Vrij en mijlpaal Klose

Lazio was tegen Genoa, dat al zeven duels niet meer gewonnen had, de grote favoriet. Al in de 27ste minuut tekende zich een doemscenario af voor de Romeinen, toen doelman Federico Marchetti rood kreeg voor het veroorzaken van een penalty. Deze werd benut door Diego Perrotti (links op de foto met Juraj Kucka). Voor dat incident was Lazio heer en meester en waren Stefano Mauri en Antonio Candreva dicht bij een doelpunt geweest.

Met tien tegen elf waren de rollen omgekeerd en trok Genoa de overwinning redelijk eenvoudig over de streep, hoewel Lazio nog een aardig slotoffensief opzette. Bij de bezoekers was een hoofdrol weggelegd voor de van AC Milan gehuurde M'Baye Niang. Het nog altijd pas twintigjarige talent was bij vlagen een plaag voor De Vrij en zijn defensieve collega's.

Door de overwinning klimt Genoa naar de zevende plaats, terwijl Lazio, waar Miroslav Klose zijn honderdste Serie A-duel speelde, zesde blijft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.