Genieten bij Liverpool: bekijk hoe Mac Allister heerlijk raak knalt

Liverpool kan in het thuisduel met Fulham met een 2-2 tussenstand rusten en heeft dat vooral te danken aan twee wereldgoals van Trent Alexander-Arnold en Alexis Mac Allister.

Liverpool
Liverpool
4 - 3
Fulham
Fulham

Na twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op 1-0 door een fantastische vrije trap van rechtsback Alexander-Arnold. De Engelsman zag de bal via de onderkant van de lat over de doellijn stuiteren.

Fulham kwam kort na de openingstreffer op gelijke hoogte via voormalig Liverpool-speler Harry Wilson, maar een snoeiharde pegel van Mac Allister zette de ploeg van Jürgen Klopp voor de tweede keer op voorsprong. Kort voor rust maakte Nederlander Kenny Tete de 2-2.

Volg het restant van Liverpool-Fulham via onze live.