Gemengde gevoelens bij de Belgen: De Bruyne wint race tegen de klok, Hazard niet

Reacties

Kevin De Bruyne start vrijdagavond in de kwartfinale tegen Italië in de basis bij België. Lang was onduidelijk of de sterspeler van De Rode Duivels op tijd fit zou zijn voor de kraker. Die andere superster, Eden Hazard, heeft de race tegen de klok juist verloren.

Gemengde gevoelens bij de Belgen: De Bruyne wint race tegen de klok, Hazard niet
België
België
1 - 2
Italië
Italië

De voorbije dagen ging het voortdurend over de twee vedetten. Zij lieten beiden de training van donderdag nog schieten, maar toen liet bondscoach Roberto Martínez al weten dat de kans aanwezig was dat ze toch in de basis zouden beginnen.

Zo geschiedde in het geval van De Bruyne, Martínez heeft hem zijn vaste stek als hangende rechtsbuiten toebedeeld. Voor Hazard komt het duel met de Italianen te vroeg. Hij zit ook niet op de bank. Jérémy Doku start daardoor als linksbuiten, hij krijgt de voorkeur boven Yannick Carrasco.

Bij Italië is aanvoerder Giorgio Chiellini zoals verwacht weer terug. De afgelopen dagen bleek al dat de ervaren verdediger van de partij zou zijn. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Romelu Lukaku, met drie goals de topscorer van de Belgen dit EK, is uiteraard ook van de partij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer België
Meer over België
Meer Italië
Meer over Italië
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.