Gelukkige Stewart licht keuze toe voor aanstelling van Bosz

Reacties

Technisch directeur Earnest Stewart van PSV is erg gelukkig met de komst van Peter Bosz. Stewart stelt dat de Eindhovenaren bij de 'gedroomde kandidaat' zijn uitgekomen in hun zoektocht naar een opvolger van Ruud van Nistelrooij.

Gelukkige Stewart licht keuze toe voor aanstelling van Bosz
© Pro Shots

Van Nistelrooij besloot een paar dagen voor de laatste competitiewedstrijd tegen AZ op te stappen bij PSV. 'We zijn toen in een situatie terechtgekomen waarin we niet wilden zijn. Dan moet je doorschakelen richting het nieuwe seizoen. Als je dan met Bosz de gedroomde kandidaat binnen kan halen is dat heel fijn', zegt Stewart op de officiële kanalen van PSV.

Stewart denkt dat Bosz PSV weer verder omhoog kan helpen. De Eindhovenaren wonnen in het afgelopen seizoen de Johan Cruijff Schaal en de KNVB-beker. In de Eredivisie werd PSV tweede achter Feyenoord. 'Bosz heeft veel ervaring en staat bekend om een bepaalde speelwijze: aanvallend en attractief', verklaart de oud-international van de Verenigde Staten.

'Vanaf het eerste moment dat we elkaar spraken is ook winnen iets dat we allebei najagen: kampioen worden. Bosz stond echt op nummer één bij ons. Hij was de enige optie wat ons betreft. Je moet voor het hoogst haalbare gaan. Er bleek al snel een goede match te zijn', besluit Stewart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.