Gekwetste Pogba looft na inbraak beloning uit voor gouden tip

Reacties

Paul Pogba is dinsdagavond slachtoffer geworden van een brute inbraak. Nota bene op zijn verjaardag werd het huis van de middenvelder van Manchester United overvallen. Op het moment dat het delict plaatsvond, stond de Fransman op het veld tegen Atlético Madrid.

Gekwetste Pogba looft na inbraak beloning uit voor gouden tip

'Onze grootste nachtmerrie is uitgekomen, toen er werd ingebroken terwijl onze baby's in hun slaapkamer aan het slapen waren', meldt een aangeslagen Pogba op Twitter. De vrouw van Pogba was eveneens aanwezig op Old Trafford, maar de kinderen nog in huis.

Ondanks dat de aanwezigheid van de criminelen van korte duur was, heeft het Pogba hard geraakt. 'De inbrekers waren minder dan vijf minuten in ons huis, maar in die tijd hebben ze iets van ons afgenomen dat waardevoller is dan alles wat we in huis hadden: ons gevoel van veiligheid en geborgenheid.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het gebeurde met voorbedachte rade, meldt Pogba. Dit omdat de inbrekers geweten moeten hebben dat de Fransman het Champions League-duel met de Madrilenen af moest werken. Op het moment dat Pogba er hoogte van kreeg, was het onduidelijk of de kinderen veilig en ongedeerd waren.

Beloning voor gouden tip
'Ik hoop dat niemand ooit hoeft te voelen wat ik gisteravond heb gevoeld. Om deze reden loof ik een beloning uit aan eenieder die aanwijzingen heeft die ons kunnen helpen. Stuur alle informatie alsjeblieft naar rewardpogba@gmail.com', schrijft de wereldkampioen van 2018.

Manchester United verloor dinsdagavond van Atlético Madrid. Daardoor werd het uitgeschakeld in de Champions League. Aanvaller Marcus Rashford hield ook een nare nasmaak over aan de avond. Hij kreeg het aan de stok met boze fans.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.