Geïrriteerde Onana scheldt schutterende Maguire de huid vol

Reacties

Harry Maguire heeft snel kennis gemaakt met André Onana. De Kameroener ergerde zich aan de Engelse verdediger en liet niet na om zijn kersverse teamgenoot bij Manchester United al terecht te wijzen.

Geïrriteerde Onana scheldt schutterende Maguire de huid vol
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 3
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Onana kwam zondagnacht na de rust van het verloren oefenduel met Borussia Dortmund binnen de lijnen. De oud-Ajacied, deze zomer overgenomen van Internazionale, speelde pas zijn tweede oefenduel voor Manchester United. Toch weerhield hem dat niet om zijn stempel te drukken. En daar was Maguire het slachtoffer van.

De vaak bekritiseerde verdediger greep vlak na rust volgens Onana niet adequaat in bij een aanval van de Duitsers. Dat kreeg hij te horen van de doelman. Onana liet op niet mis te verstane wijze blijken zich te ergeren aan Maguire, die tot de trip naar de Verenigde Staten nog de aanvoerder van de ploeg was.

Onana stormde, nadat hij eerst op knappe wijze redde, uit zijn doel. Daarna volgde een tirade aan het adres van Maguire. Daarmee leek direct duidelijk te worden hoe de verhoudingen komend seizoen zullen liggen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.