'Gefrustreerde Ten Hag gaat toch nog akkoord met vertrek Ronaldo'

Reacties

Erik ten Hag heeft zijn oordeel over Cristiano Ronaldo bijgesteld, zo schrijft The Times maandagavond. De trainer van Manchester United wilde aanvankelijk niet meewerken aan de transferwens van de veteraan, maar staat nu toch open voor een verkoop. Hij is niet blij met het gedrag van Ronaldo en mist de juiste motivatie bij de aanvaller, zo klinkt het.

'Gefrustreerde Ten Hag gaat toch nog akkoord met vertrek Ronaldo'
© Pro Shots

Ronaldo diende begin juli een transferverzoek in. Manchester United liet weten dat hij niet te koop was, maar de draai van Ten Hag opent wellicht de deur. CR7 wacht nu af of de clubleiding meegaat in het nieuwe standpunt. In dat geval kan hij nog verkocht worden, al heeft zijn zoektocht naar een nieuwe club nog niets opgeleverd. Hoewel hij aan een groot aantal clubs is gelinkt, heeft niemand nog nadrukkelijk werk gemaakt van zijn komst. Naar verwachting zet Ronaldo in op een werkgever die in de Champions League speelt.

Manchester United verkeert in een lastige positie, omdat de club een vervanger moet vinden indien Ronaldo vertrekt. Met 24 officiële doelpunten was Ronaldo vorig seizoen de clubtopscorer; Bruno Fernandes volgde op gepaste afstand met 10 goals. Manchester United moet dus iemand vinden die het gemis kan opvangen. Een echte doelpuntmaker haalde Ten Hag tot dusver niet, al kwam Anthony Martial wel terug van zijn verhuurperiode bij Sevilla.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.