Gefrustreerde Sánchez wakkert geruchten over mogelijk Inter-vertrek aan

Reacties

De situatie van Alexis Sánchez bij Internazionale begint uitzichtloos te worden. De Chileense aanvaller kwam dit seizoen pas zeventig minuten in actie en werd zaterdag tegen Sassuolo opnieuw genegeerd door trainer Simone Inzaghi.

Gefrustreerde Sánchez wakkert geruchten over mogelijk Inter-vertrek aan
© Pro Shots

Inzaghi koos tegen Sassuolo voor Joaquín Correa en Lautaro Martínez. Edin Dzeko kwam als invaller binnen de lijnen, maar nam na een klein uur spelen wel de belangrijke gelijkmaker voor zijn rekening en verdiende in de slotfase een penalty. Martínez benutte het buitenkansje en schoot Inter vanaf de stip naar de overwinning (1-2).

Sánchez moest opnieuw negentig minuten vanaf de bank toekijken. Dat stak de 32-jarige routinier, die op social media van zich af beet en klaagde over zijn gebrek aan speeltijd. Sánchez plaatste een story op Instagram, waarop een gestrande Ferrari is te zien. 'Besef dat je van grote waarde kunt zijn. Maar als je je op de verkeerde plek bevindt, kun je niet schitteren', voegde de voormalig aanvaller van onder meer Barcelona, Arsenal en Manchester United toe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Mogelijk vertrek
Sánchez verwijderde de post enkele minuten later, maar toen was het kwaad al geschied. Het is niet bekend of de aanvaller wordt gestraft voor zijn actie, maar duidelijk is dat hij niet in de plannen van Inzaghi voor lijkt te komen. Voor Sánchez, die in Milaan nog over een contract tot de zomer van 2023 beschikt, dreigt daardoor een uitzichtloze situatie.

Volgens La Gazzetta dello Sport is Inter bereid mee te denken over een winterse transfer van Sánchez. Een vertrek zou de landskampioen financieel gezien niet slecht uitkomen. Met een jaarsalaris van naar verluidt zeven miljoen euro netto drukt Sánchez zwaar op de begroting.

Spelersprofiel

A. Sánchez


Geboortedatum:
19 december 1988
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Tocopilla
Nationaliteit
Chili
Lengte:
1,69 m
Gewicht:
62 kg
Huidige club:
Internazionale
Nationaal team:
Chili
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.