Galtier merkt niets van teleurstelling bij Mbappé na mislukte WK-missie

Reacties

Voor het eerst sinds het WK kunnen Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé weer samen aan de aftrap verschijnen bij Paris Saint-Germain. En dat komt gelegen, want met de uitbeurt bij Stade Rennes heeft de koploper van de Ligue 1 een pittige kluif op de agenda zondagavond.

Galtier merkt niets van teleurstelling bij Mbappé na mislukte WK-missie
© Pro Shots
Rennes
Rennes
1 - 0
PSG
PSG

Mbappé was op vakantie met zijn ploeggenoot Achraf Hakimi om de batterij even op te laden, maar hij is terug, bevestigde trainer Christophe Galtier. 'Hij is goed hersteld, net als Hakimi. Ze zijn speelklaar. Volgens mij is Kylian over zijn WK-teleurstelling heen. Het gaat goed met hem, hij lacht, hij traint normaal, zoals een goede prof.´

De reünie van het drietal is volgens Galtier geruisloos gegaan. 'Kylian werd goed ontvangen in de kleedkamer, door Neymar en door Messi. Het is aan mij en aan mijn staf om te zorgen dat ze snel het plezier van het samenspelen hervinden en dat ze tussen de lijnen verbinding hebben', sprak Galtier tegen L´Équipe.

Na de WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië was Mbappé snel terug in Parijs, terwijl Messi nog een paar dagen nagenoot van de wereldtitel met feestjes in Argentinië. Neymar kreeg een rode kaart tegen RC Strasbourg, waardoor hij de verloren topper bij RC Lens moest missen. Zodoende is de wedstrijd in Bretagne de eerste sinds het WK waarin het trio weer samen zou kunnen spelen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.