Rentree Neymar ontaardt in nachtmerrie: twee keer geel in twee minuten

Reacties

Een kleine drie weken nadat zijn WK-droom met Brazilië in duigen viel tegen Kroatië, keerde Neymar terug bij zijn club Paris Saint-Germain. De thuiswedstrijd tegen Strasbourg leek een hapklaar blokje voor Neymar en zijn vrienden, maar voor de blikvanger werd het een nachtmerrie: hij kreeg rood.

Rentree Neymar ontaardt in nachtmerrie: twee keer geel in twee minuten
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 1
Strasbourg
Strasbourg

Het leek eerst nog best zijn avond te worden. Het publiek in Parijs joelde van opwinding toen Neymar een tegenstander op slag van rust op vernederende wijze poortte, en hij had toen al een fraaie assist afgeleverd voor de 1-0 van Marquinho. Vlak na rust keerde het tij. Eerst kwam Strasbourg op gelijke hoogte, en na een uur kreeg Neymar in amper twee minuten twee keer een gele kaart.

Als eerste nadat hij zijn hand in het gezicht van een tegenstander plantte, een reactie uit frustratie op de vele fysieke beproevingen die hij eerder die avond had ondergaan. Luttele tellen later kreeg hij zijn tweede prent voor een schoolvoorbeeld van een fopduik, waar de arbiter geheel terecht niet in meeging. Zo benadeelde de vedette zijn ploeg, die nu in ondertal nog aan een winnende goal moet zien te komen.

Bekijk de fopduik hieronder:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.