Funkel: 'Schwalbes Fenin kosten ons punten'

Eintracht Frankfurt-coach Friedhelm Funkel is klaar met de schwalbes van zijn aanvaller Martin Fenin. De coach gaat de speler aanspreken op zijn gedrag en heeft het vermoeden dat zijn duikelpartijen de ploeg benadelen.

Funkel: 'Schwalbes Fenin kosten ons punten'

Zaterdag verloren Die Adler het thuisduel met 2-0 van VfL Wolfsburg. Twee keer ging Fenin naar de grond in het strafschopgebied, maar scheidsrechter Wolfgang Stark geloofde niet in de valpartijen van de Tsjech.

'Het waren in dit geval twee duidelijke strafschoppen', zegt Funkel tegen Frankfurter Rundschau. 'Daar blijf ik bij, maar ik ga nog wel hem spreken. Ik heb niks tegen sluwheid, maar Martin overdrijft het.'

'Hij valt altijd zo spectaculair en theatraal en daardoor verliest hij aan geloofwaardigheid bij de scheidsrechters', vervolgt Funkel. 'De kans is groot dat mijn team daardoor punten weggegeven heeft tegen VfL Wolfsburg. Dat kan natuurlijk niet.'

Eintracht Frankfurt haalde uit de laatste vier duels slechts één punt en staat nog maar drie punten boven de degradatiestreep.

Bekijk hier al onze video's