Frenkie laat Lewandowski lachen met antwoord op vraag

Reacties

Als Frenkie de Jong geen voetballer was geworden, zat hij nu waarschijnlijk zonder baan. Althans, dat antwoord gaf de 26-jarige middenvelder op een vraag van het clubkanaal van Barcelona. Ploeggenoot Robert Lewandowski kon daar wel om lachen.

Frenkie laat Lewandowski lachen met antwoord op vraag
© Barcelona TV
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Jong en Lewandowski schoven aan voor een vragenvuur van de media-afdeling van Barça. Een van die vragen ging over een toekomst zonder voetbal. Waar de Poolse spits na lang nadenken opschreef dat De Jong dan waarschijnlijk advocaat was geworden, schatte de Nederlander zijn situatie een stuk minder rooskleurig in.

'Zonder baan? Haha. Jij ligt dan de hele dag op de bank televisie te kijken?', vroeg Lewandowski zich af. 'En wie betaalt de rekeningen dan?', voegde de spits nog toe. 'De overheid…', antwoordde De Jong met een lach.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.