Fraser krijgt in Utrecht hulp van Rankovic én Wapenaar

Reacties

FC Utrecht begint met een compleet nieuwe trainersstaf aan het seizoen 2022/23. Trainer Henk Fraser gaat samenwerken met zijn vaste assistent Aleksandar Rankovic, Harald Wapenaar én Twan Scheepers.

Fraser krijgt in Utrecht hulp van Rankovic én Wapenaar
© Pro Shots

Deze week begint Fraser officieel aan zijn termijn als hoofdtrainer in Utrecht. Tot voor kort was het echter nog onduidelijk hoe zijn technische staf eruit zou komen te zien. De club was graag verder gegaan met Michael Silberbauer, maar de Deen keert na de zomer weer terug bij FC Midtjylland.

Rick Kruys leek wel gewoon aan te blijven als assistent, maar hij werd benaderd door VVV-Venlo. De jonge trainer krijgt daar voor het eerst de kans om op eigen benen te staan. Deze week in VI en op VI PRO een uitgebreid interview met Kruys.

Zodoende gaat FC Utrecht met een compleet nieuwe staf het seizoen in. Oud-doelman Wapenaar is de nieuwe keeperstrainer en neemt het stokje over van Stefan Postma. Daarnaast neemt Fraser Rankovic alsnog mee naar Utrecht. De twee werkten recent nog samen bij Sparta Rotterdam, totdat de Serviër op non-actief werd gesteld. Vervolgens besloot ook Fraser zijn contract in te leveren.

Tot slot wordt Scheepers aan de staf toegevoegd. De geboren Eindhovenaar werkte eerder met Fraser samen in de jeugd van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.