Fraser haalt oude bekende Dabo naar Sparta

Reacties

Sparta Rotterdam is er op de valreep in geslaagd zich te versterken met Fankaty Dabo. De rechtsback wordt voor een jaar gehuurd van Chelsea.

Fraser haalt oude bekende Dabo naar Sparta

De 22-jarige Dabo is een oude bekende van trainer Henk Fraser. De rechtsback werd vorig seizoen immers nog verhuurd aan Vitesse, waar hij met Fraser samenwerkte tot de coach op 11 april werd ontslagen. Dabo was blijkbaar wel onder de indruk van Fraser, want de twee gaan bij Sparta wederom samenwerken.

Technisch manager Henk van Stee ziet in Dabo de ideale aanvulling op de selectie van Sparta. 'We hebben alles in het werk gesteld om de selectie te versterken en we zijn blij dat het alsnog gelukt is om de gewenste rechtsback naar Het Kasteel te halen.'

Dabo sluit na het weekend aan bij de groepstraining van Sparta. De voormalig jeugdinternational van Engeland werd eerder ook al eens verhuurd aan Swindon Town. Vorig seizoen bij Vitesse verloor Dabo uiteindelijk zijn basisplaats. Hij werd wel even wereldnieuws na een bizar eigen doelpunt tegen FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.