'Franse politie arresteert zoon van Galtier'

Reacties

John Valovic-Galtier, de zoon van Christope Galtier, is door de Franse politie gearresteerd. Reden is dat hij het beroep van zaakwaarnemer uitgeoefend heeft zonder dat hij daarvoor de benodigde licenties heeft.

'Franse politie arresteert zoon van Galtier'
© Pro Shots

Dat melden Franse media, waaronder Actu17 en L'Équipe. Galtier jr. is een van de gearresteerden en maakt onderdeel uit van een grote groep zaakwaarnemers die door de Franse autoriteiten in de boeien is geslagen. Zij werden door een erkende spelersmakelaar op de hoogte gesteld van de activiteiten van Galtier, die zijn werkzaamheden samen met een compagnon deed onder de naam van 'Score Agencies', een adviesbureau waarmee zij dus agentenwerk deden.

De compagnon van Galtier heet David Venditelli. Hij verdween samen met Galtier langzaam van het toneel bij Score Agencies, maar zette wel mannetjes in om de controle over het bedrijf te kunnen behouden. Venditelli heeft in het verleden de zaken van Alexandre Lacazette gedaan. Hij is een van de spelers die verhoord gaat worden.

Galtier is de geadopteerde zoon van Christophe Galtier, de voormalig trainer van OGC Nice, Lille OSC en Paris Saint-Germain. Tegenwoordig traint hij Al-Duhail in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.