Franse bond spaart Fekir na provocerend juichen

Reacties

De Franse voetbalbond heeft besloten om Nabil Fekir niet te straffen voor zijn provocerende manier van juichen in de met 0-5 gewonnen derby tegen Saint-Étienne. De aanvallende middenvelder van Olympique Lyon zorgde ervoor dat de wedstrijd werd stilgelegd.

Franse bond spaart Fekir na provocerend juichen

In een toch al verhitte strijd trok Fekir na zijn tweede doelpunt zijn shirt uit, hetgeen door de aanhang van Saint-Étienne werd gezien als een ultieme vernedering. Een veldbestorming volgde, waarna de wedstijd pas na een lange onderbreking kon worden hervat.

'Het klopt dat het een gebaar was dat ze niet konden waarderen', zei hij na afloop tegen Canal Plus. 'Ik vierde mijn doelpunt op mijn manier. Er was geen bijbedoeling of kwade opzet. Misschien was het niet handig. Maar het was 0-5 en het is nog steeds voetbal. Of ik mijn excuses ga aanbieden? Nee, ik heb er geen spijt van.'

Fekir kreeg wel een gele kaart, waardoor hij de daaropvolgende wedstrijd tegen Montpellier moest missen. De fans van Lyon betuigden hun steun door zijn shirt omhoog te houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.