Fortuna Sittard zegt acht contracten op

Acht spelers is de wacht aangezegd door Fortuna Sittard, dat wél de opties in de contracten van Arjan Christianen en Rachid El-Hammouchi lichtte.

Fortuna Sittard zegt acht contracten op

De aflopende contracten van Joos van Barneveld, Brahim Bouhadan, Kris Bright, Ronald Dassen, Koen Garritsen, Serdal Guvenc, Fuat Usta en Daniel Voigt zijn opgezegd.

Vóór 1 april moet duidelijkheid worden verschaft aan de spelers van wie het contract afloopt. Met een ontslagaanvraag wordt voorkomen dat het achttal komend seizoen onder dezelfde voorwaarden aan de Limburgse club verbonden blijft.

Niet alle acht zijn door Fortuna Sittard afgeschreven. 'Formeel hebben we de contracten met Garritsen en Serdal Guvenc opgezegd', aldus directeur Hans Erkens. 'Maar wij willen ze nog in het resterende deel van de competitie de kans geven om ons van ons ongelijk te overtuigen.'

Over doelman Christianen en El-Hammouchi is Fortuna wel tevreden. Met het lichten van de opties in hun contracten behield de Limburgse club het tweetal ook voor komend seizoen. Met Mels van Driel, Zarko Grabovac, Cedric Olondo en Willem-Jan Thijssen wordt nog gesproken.

Bekijk hier al onze video's