Fortuna Sittard vindt volgende aanwinst in Turkije

Reacties

Dogan Erdogan is de volgende zomeraanwinst van Fortuna Sittard. De 25-jarige middenvelder komt transfervrij over van Gaziantep FK.

Fortuna Sittard vindt volgende aanwinst in Turkije
© Pro Shots

Erdogan is een controlerende middenvelder met behoorlijk wat ervaring. Namens Trabzonspor, Rizespor en Gaziantep speelde hij al 69 wedstrijden in de Turkse Süper Lig. Eerder speelde hij ook al vier jaar in Oostenrijk voor LASK Linz.

Het contract van Erdogan bij Gaziantep liep deze zomer af, waardoor hij transfervrij de overstap naar Sittard kon maken. Voor Fortuna is hij de derde aanwinst van deze donderdag. Eerder presenteerden de Limburgers immers al de Kroatische doelman Ivor Pandur en de Griekse middenvelder Vasilios Sourlis.

Met de komst van Erdogan lijkt een contract van Yassin Ayoub in Sittard van de baan. De Panathinaikos-middenvelder trainde mee bij Fortuna, maar kwam er financieel nog niet uit met de club. Met Erdogan heeft Fortuna nu een alternatief op zijn positie binnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.