Fortuna Sittard legt uitblinker Semedo voor vier jaar vast

Reacties

Fortuna Sittard heeft Lisandro Semedo (22) voor vier jaar vastgelegd. De Limburgse promovendus heeft de optie tot koop in de huurovereenkomst met Apollon Limassol gelicht, waardoor de Portugese aanvaller nu eigendom is van Fortuna.

Fortuna Sittard legt uitblinker Semedo voor vier jaar vast

Als huurling had Semedo dit seizoen een belangrijk aandeel in de promotie van Fortuna naar de Eredivisie. De voormalig jeugdinternational van Portugal scoorde vijftien keer en bereidde evenveel treffers voor in de Jupiler League.

Er was daarom volop belangstelling voor de vleugelspits met Kaapverdische roots, maar Fortuna heeft zich nu ook voor komend seizoen verzekerd van zijn diensten. In het geval van een eventuele transfer zullen clubs zich nu in Sittard moeten melden.

Voor Fortuna is Semedo de tweede versterking met het oog op het eerste seizoen in de Eredivisie sinds 2001/02. Eerder legden de Limburgers al verdediger Alessandro Ciranni vast. De Belgische vrijetappenspecialist kwam transfervrij over van MVV Maastricht.

Semedo vertelt op de clubwebsite verguld te zijn met zijn contract. 'Ik hou van deze club, van deze stad en van onze fans! Het voelt als familie voor me. Een familie die me al vanaf het eerste moment heeft gesteund. Bij die familie wil ik graag blijven, zeker nu we de Eredivisie in gaan. Ik wil de fans ook in de Eredivisie weer blij maken met mijn spel en skills. Vorig jaar lieten we zien dat onze teampirit fantastisch was. Dat is onze kracht. Ik weet zeker dat we als team ook komend seizoen veel kunnen bereiken, want we willen allemaal hetzelfde: knallen en erin blijven!'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.