Fortuna Sittard gaat in Londen oefenen tegen oude bekende

Reacties

Om in het nieuwe seizoen goed beslagen ten ijs te komen, gaan de Nederlandse profclubs weer overal oefenwedstrijden spelen. Fortuna Sittard combineert het nuttige met het aangename: op 29 juli gaan de Limburgers een oude vriend opzoeken tijdens een oefenwedstrijd bij het Millwall van Zian Flemming.

Fortuna Sittard gaat in Londen oefenen tegen oude bekende
© Pro Shots

Flemming maakte vorige zomer de overstap van Zuidoost-Nederland naar Zuidoost-Londen en werd op The Den een ware publieksfavoriet: vijftien treffers in de Championship leverde de Amsterdammer de schitterende bijnaam The Bermondsey Bergkamp op. Ondanks de scoringsdrift van de 24-jarige middenvelder greep Millwall net naast een plekje in de play-offs om promotie naar de Premier League.

Een weekendje Londen is een buitengewoon aantrekkelijk vooruitzicht, maar Fortuna waarschuwt zijn aanhangers om niet uit pure voorpret meteen een overtocht te gaan regelen. Het is nog niet zeker dat de wedstrijd ook met uitpubliek gespeeld zal worden, al meldt Fortuna dat het wel de intentie van alle betrokkenen is dat ook Nederlandse fans erbij mogen zijn.

Bekijk hier al onze video's
Meer Z. Flemming
Meer over Z. Flemming
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.