Burnley doet bod op Zian Flemming

Reacties

De kans bestaat dat Zian Flemming deze zomer zijn gewenste stap naar de Premier League krijgt. Promovendus Burnley heeft een bod neergelegd bij Millwall, maar volgens bronnen in Engeland is dat direct afgewezen.

Burnley doet bod op Zian Flemming
© Pro Shots

De komst van Flemming is een vurige wens van manager Vincent Kompany. Het zou gaan om een bod van rond de acht miljoen euro, maar dat is voor Millwall geen reden om mee te werken aan een transfer van de Amsterdammer. De clubs gaan wel verder met elkaar in gesprek.

De oud-speler van onder meer Ajax, PEC Zwolle en NEC heeft in zijn eerste jaar veel indruk weten te maken bij Millwall, dat uitkomt in het Championship. De aanvaller was in 43 wedstrijden goed voor vijftien doelpunten en drie assists en werd regelmatig uitgeroepen tot Player of the Month in Engeland. Het contract van Flemming in Londen loopt nog tot de zomer van 2026.

Mocht de transfer van Flemming er daadwerkelijk komen, dan profiteert ook Fortuna Sittard mee. De Limburgse club heeft vorig seizoen een doorverkooppercentage afgesproken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.