Millwall frustreert Burnley met afgewezen Flemming-miljoenen

Reacties

De eventuele transfer van Zian Flemming naar Burnley wordt er één van de lange adem. Burnley heeft flink doorgepakt, maar toch is een transfer nog altijd ver weg. Millwall veegde meerdere biedingen van tafel, tot frustratie van de club uit de Premier League. Dat melden bronnen bij beide clubs.

Millwall frustreert Burnley met afgewezen Flemming-miljoenen

Het openingsbod van Burnley bedroeg rond de acht miljoen euro exclusief bonussen, maar dat is door Millwall zonder pardon van tafel geveegd. Er zijn daarna nog twee biedingen gedaan, die ook niet hoog genoeg waren. Hoewel de clubs nader tot elkaar zijn gekomen, is een deal op dit moment nog niet in zicht.

Millwall heeft de vraagprijs van vijftien miljoen euro wel wat laten zakken, maar is ook niet akkoord gegaan met het bod van naar verluidt ruim tien miljoen van Burnley. Na het derde afgewezen bod is de boel een paar dagen stil komen te liggen. Flemming is in ieder geval duidelijk en wil de stap naar de Premier League graag maken. Hij is momenteel in het Spaanse Alicante, waar Millwall een trainingskamp belegd heeft, en wacht de ontwikkelingen rustig af. 'Hij is een erg goede speler, dus het verbaast me niet dat er interesse uit de Premier League is', zegt Millwall-manager Gary Rowett in Engelse media kort over de situatie-Flemming.

Ook Fortuna Sittard volgt de situatie met veel belangstelling. Want hoe hoger de uiteindelijke transfersom, hoe meer geld er naar Sittard gaat: de club heeft een doorverkooppercentage. Het contract van Flemming loopt nog door tot de zomer van 2026. Millwall legde vorig jaar zomer rond de 1,7 miljoen euro voor Flemming neer. Hij was vorig seizoen goed voor vijftien doelpunten en drie assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.