Fortuna Sittard doet zaken met Bayer Leverkusen

Reacties

Fortuna Sittard versterkt de gelederen met Sadik Fofana. De twintigjarige verdediger wordt gehuurd van Bayer Leverkusen.

Fortuna Sittard doet zaken met Bayer Leverkusen
© Pro Shots

Fofana speelde afgelopen seizoen in de Tweede Bundesliga. 'Na een periode bij 1. FC Nürnberg wilde ik graag een volgende stap maken om ervaring op te doen', laat hij weten op de clubwebsite. 'Fortuna biedt mij die kans in een mooie competitie. Ik hoop me komend seizoen als persoon en als voetballer verder te ontwikkelen.'

De jeugdinternational van Duitsland gaat in Sittard spelen met rugnummer 3. 'Sadik is een talentvolle, fysiek sterke jeugdinternational van Duitsland', aldus technisch manager Americo Branco. 'Hij kan op meerdere posities in de defensie uit de voeten.'

Fofana verruilde drie jaar geleden de opleiding van Alemmania Aachen voor die van Leverkusen. Hij wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht daar. Fortuna Sittard verzekerde zich eerder van de komst van Mitchell Dijks, Loreintz Rosier, Luuk Koopmans, Alen Halilovic en Mouhamed Belkheir.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.