Dijks gepresenteerd: 'Fortuna voelt als de juiste stap voor mijn carrière'

Reacties

Zoals VI maandag al meldde is Mitchell Dijks voortaan speler van Fortuna Sittard. De Limburgse Eredivisionist meldt nu ook dat Dijks getekend heeft, en wel voor de duur van een seizoen. Fortuna heeft een optie op nog een tweede jaar.

Dijks gepresenteerd: 'Fortuna voelt als de juiste stap voor mijn carrière'
© Pro Shots

Dijks heeft er zin in. 'Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Fortuna. Ik heb meerdere gesprekken gehad met Américo (Branco, de technisch directeur, red.), daardoor werd ik steeds enthousiaster over deze nieuwe uitdaging. Fortuna voelt op dit moment als de juiste stap voor mijn carrière. We gaan er een mooi seizoen van maken. Samen nao veure', blijkt Dijks al een aardig mondje Limburgs te spreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor de linksback uit Purmerend is Fortuna zijn vierde Nederlandse werkgever. Dijks begon zijn profbestaan bij Ajax en belandde via een uitleenbeurt bij SC Heerenveen bij Willem II. Na Tilburg was het tijd voor twee buitenlandse uitstapjes, bij Norwich City in Engeland en Bologna in Italië. Vorig seizoen speelde Dijks bij Vitesse, en nu verruilt hij geel-zwart transfervrij voor geel-groen.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Dijks
Meer over M. Dijks
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.