Voormalig PSV-talent Fernandes van Juventus op weg naar Fortuna

Reacties

Fortuna Sittard is enkele dagen voor het sluiten van de transfermarkt uitermate actief. Voormalig PSV-talent Leandro Fernandes wordt op huurbasis overgenomen van Juventus. Alleen de laatste details moeten nog worden afgerond. Verder hopen de Limburgers ook nog altijd op de komst van Clint Leemans.

Voormalig PSV-talent Fernandes van Juventus op weg naar Fortuna

Zomeraanwinst nummer twaalf heeft Fortuna dus al bijna binnen. De negentienjarige Fernandes keert zeer waarschijnlijk na anderhalf jaar terug op de Nederlandse velden. In de winter van 2018 lokte Juventus de jeugdinternational met Angelese roots nog weg bij PSV, dat destijds vergeefs probeerde zijn contract te verlengen.

Fernandes ging na zijn komst in Turijn voor het Primavera-elftal spelen, maar kwam afgelopen seizoen nauwelijks in actie door een meniscusblessure. Bij Fortuna komt de Nijmegenaar twee oude bekenden tegen in de technische staf. Assistent-trainers Kevin Hofland en Kristof Aalbrecht werkten in de jeugdopleiding van PSV.

Met Fernandes heeft Fortuna de eerste versterking voor het middenveld zo goed als binnen. Als het aan de clubleiding ligt, komt Leemans daar dus nog bij. RKC Waalwijk en NAC Breda dingen echter ook naar de komst van de 23-jarige middenvelder, die bij VVV-Venlo nog liet zien zeker van waarde te kunnen zijn in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.