Drietal clubs in de race voor Leemans

Reacties

Fortuna Sittard, NAC Breda en RKC Waalwijk hebben een lijntje uitgegooid naar Clint Leemans (23). De middenvelder van PEC Zwolle zit op een dood spoor onder trainer John Stegeman en hoopt snel elders onderdak te vinden.

Drietal clubs in de race voor Leemans

Leemans, een jaar geleden overgekomen van VVV-Venlo, heeft nog een tweejarig contract in Zwolle. Dat lijkt vooralsnog een obstakel voor geïnteresseerde clubs. Een vertrek op huurbasis moet op korte termijn uitkomst bieden. Leemans maakte in zijn jaren bij VVV naam met zijn traptechniek en hoge rendement. In zeventig wedstrijden voor de Venlonaren was hij goed voor 22 goals.

PEC nam de bij PSV opgeleide speler dan ook met hoge verwachtingen over van VVV, samen met ploeggenoot Vito van Crooy. Maar vooral Leemans raakte in Overijssel al snel uit de gratie. Hij maakte 22 keer zijn opwachting voor PEC en kwam tijdens die wedstrijden twee keer tot scoren. Dit seizoen kwam hij alleen nog in actie tijdens de eerste speelronde, tegen Willem II. Afgelopen zondag, thuis tegen Sparta Rotterdam (2-2), zat Leemans op eigen verzoek al niet meer de bij de wedstrijdselectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer C. Leemans
Meer over C. Leemans
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.