Fortuna-eigenaar woest na afgelasting: 'Stop talking bullshit'

Reacties

Isitan Gün, de eigenaar van Fortuna Sittard, is op zijn zachtst gezegd niet blij met de afgelasting van het Eredivisie-treffen van zijn club tegen Almere City. Gün haalde kort nadat duidelijk werd dat er in Flevoland geen bal zou gaan rollen hard uit naar onder meer de Eredivisie.

Fortuna-eigenaar woest na afgelasting: 'Stop talking bullshit'
© Pro Shots
Almere City FC
Almere City FC
1 - 2
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Gün richt zijn pijlen op Almere en de Eredivisie. 'Een club die zijn verwarming niet op orde krijgt, sinds donderdag al niet. En dit ondanks onze waarschuwingen', raast de eigenaar op Instagram. 'Eredivisie, stop met die bullshit en steek wat professionaliteit op van La Liga en andere competities. Dit is een grap', vindt Gün.

© Instagram Isitan Gün

Dat Fortuna donderdag al waarschuwde voor de staat van het veld in het Yanmar Stadion, komt omdat de ploeg van Danny Buijs er woensdagavond al speelde. Toen overbrugde de ploeg dus al de 200 kilometer heen en 200 stuks terug tussen Almere en Sittard. Zaterdag hebben ze dat opnieuw gedaan, en binnenkort wordt het dus deel drie van de trilogie. Maandag lijkt bekend te worden wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

Bekijk hier al onze video's
Meer Almere City FC
Meer over Almere City FC
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.