Fortes steelt de show in de Beugelsdijk Derby

Reacties

Sparta Rotterdam en ADO Den Haag hebben elkaar vrijdagmiddag in evenwicht gehouden. Voor Tom Beugelsdijk was het een bijzondere wedstrijd: 1-1.

Fortes steelt de show in de Beugelsdijk Derby
© Pro Shots

De dertigjarige Beugelsdijk verruilde 'zijn' ADO deze zomer voor Sparta, waar hij herenigd werd met Henk Fraser. Die zette de verdediger vrijdag weer gewoon in de basis. Bij de bezoekers maakte doelman Luuk Koopmans zijn rentree onder de lat en was er een officieus debuut voor Dante Rigo.

Tegen zijn oude liefde speelde Beugelsdijk een prima wedstrijd, maar hij kon niet voorkomen dat ADO een kwartier voor tijd de leiding nam. Michiel Kramer benutte een strafschop: 0-1. De spits scoorde zo tegen zijn voormalige werkgever, in 2018 speelde hij immers kort voor Sparta.

In de slotfse ontsnapte Sparta toch nog aan een nederlaag. Jeffry Fortes pegelde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied via de onderkant van de lat binnen en bepaalde de eindstand zo op 1-1. Voor Sparta is het de vierde remise op rij na eerdere puntendelingen met Telstar, NAC Breda en RKC Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.