Florenzi over provocerende Ronaldo: 'Hij denkt dat hij alles kan maken'

Reacties

Alessandro Florenzi is niet onder de indruk van Cristiano Ronaldo. De Italiaan en de Portugees kregen het zondagavond aan de stok tijdens de wedstrijd tussen AS Roma en Juventus (2-0). Florenzi gaf achteraf uitleg.

Florenzi over provocerende Ronaldo: 'Hij denkt dat hij alles kan maken'

Na een klein uur kregen Florenzi en Ronaldo ruzie. De Roma-verdediger was boos dat Ronaldo de bal niet teruggaf, nadat de thuisploeg hem uit het veld had geschoten voor een blessurebehandeling. 'Twee keer schoten we de bal uit en twee keer gaf hij hem niet terug. We hadden in de eerste helft een counter kunnen starten met Kolarov, maar ook toen schoten we de bal uit, omdat we sportief zijn.'

Toen Ronaldo ook de tweede keer de bal niet teruggaf, had Florenzi er genoeg van. De 28-jarige rechtsback schold Ronaldo de huid vol. De Juventus-aanvaller was daar bepaald niet van onder de indruk. Hij gebaarde dat Florenzi zijn mond moest houden, omdat hij zich fysiek niet kan meten met Ronaldo. 'Je bent te klein om te praten', ontfutselden Italiaanse media hem.

Florenzi, die later in de wedstrijd op fraaie wijze de openingstreffer maakte, wilde achteraf nog wel even ingaan op de provocaties van Ronaldo. 'Hij heeft de Ballon d'Or gewonnen en denkt dat hij alles kan maken', mopperde de 1.73 meter lange Italiaan. 'Ik zeg en doe ook een hoop domme dingen op het veld, maar dat blijft op het veld', aldus Florenzi, die daarmee een relletje uit de lucht haalde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Meer Juventus
Meer over Juventus
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.