Flinke opsteker voor AZ richting kwartfinale tegen Anderlecht

Reacties

AZ kan donderdagavond in de kwartfinale van de Conference League tegen Anderlecht weer een beroep doen op Jesper Karlsson. De Zweedse vleugelspits ontbrak zaterdag nog in het verloren competitieduel met Sparta Rotterdam (0-1).

Flinke opsteker voor AZ richting kwartfinale tegen Anderlecht
© Pro Shots
Anderlecht
Anderlecht
2 - 0
AZ
AZ

Karlsson liep tijdens de interlandperiode een spierblessure op. De 24-jarige aanvaller kwam vervolgens nog wel in actie tegen SC Heerenveen, maar moest het duel met Sparta laten schieten omdat hij nog niet pijnvrij is. Dat hij in het heenduel met Anderlecht wel weer beschikbaar is, is een opsteker voor AZ. De linksbuiten scoorde dit seizoen al tien keer in alle competities en was ook goed voor acht assists.

Ook Vangelis Pavlidis is van de partij, nadat de Griekse spits afgelopen zaterdag vanwege fysieke gemakken alleen kon invallen tegen Sparta. Mexx Meerdink startte toen in de basis. Ook Riechedly Bazoer maakte in dat duel zijn rentree na lange afwezigheid door een knieblessure. De langdurig geblesseerden Bruno Martins Indi en Dani de Wit ontbreken nog bij AZ, dat met 23 spelers afreist naar Brussel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.