Flauwgevallen Gomis traint alweer mee bij Swansea

Reacties

Een week nadat hij in elkaar zakte tijdens de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur heeft Bafetimbi Gomis de training hervat bij Swansea City. De 29-jarige spits kan mogelijk maandag tegen Liverpool alweer zijn rentree maken voor de club uit Wales.

Flauwgevallen Gomis traint alweer mee bij Swansea

De schrik sloeg iedereen vorige week woensdag op White Hart Lane om het hart toen Gomis in de openingsfase vanuit het niets naar de grond ging. Nog diezelfde avond liet de club bij monde van manager Garry Monk echter weten dat de Franse spits het goed maakte.  

Naar later bleek ging Gomis naar de grond als gevolg van een vasavogale collaps, wat in feite niet veel meer betekent dan dat hij flauwviel. In 2009 verloor hij als speler van Olympique Lyon om diezelfde reden in enkele maanden tijd ook al drie keer het bewustzijn zonder grote gevolgen.

Voor de zekerheid overnachtte Gomis onlangs nog wel in een ziekenhuis. Ook keerde hij een paar dagen terug naar Frankrijk. Inmiddels is de Swansea-spits weer dusdanig hersteld dat hij woensdag meetrainde met de selectie van Monk en maandag mogelijk kan meespelen als Liverpool op bezoek komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.