Fischer na drie jaar bij Excelsior klaar voor nieuwe stap

Reacties

Vorig seizoen bleef een transfer nog uit, maar aan het eind van dit seizoen wil Sander Fischer opnieuw kijken of hij kan vertrekken bij Excelsior. De 27-jarige verdediger heeft een aflopend contract en denkt dat hij een stap hogerop aankan.

Fischer na drie jaar bij Excelsior klaar voor nieuwe stap

Excelsior maakte onlangs bekend dat Fischer komende zomer in principe transfervrij is, tenzij de Kralingers met hun aanvoerder alsnog overeenstemming bereiken over een nieuwe verbintenis. Maar daar lijkt het vooralsnog niet op. 'Voor mij geldt hetzelfde als vorig seizoen: ik wil graag een stap hogerop maken', zegt Fischer in gesprek met Voetbal International.

Dat was afgelopen seizoen ook al de ambitie van Fischer, maar toen tekende de 1 meter 91 lange mandekker in juni alsnog een nieuw contract met Excelsior. Concrete interesse van zijn oude werkgever SC Cambuur in augustus liep vervolgens op niets uit. De ex-speler van NAC Breda, FC Emmen en AGOVV Apeldoorn speelt inmiddels al drie jaar op Woudestein.

Na 121 optredens in het shirt van Excelsior is Fischer daarom wel toe aan iets nieuws. 'En ik weet ook zeker dat ik dat aankan. Als ik om me heen kijk, naar andere centrale verdedigers, dan ben ik daarvan overtuigd.' Maar eerst rest de strijd tegen degradatie. 'As we erin blijven is dat heel knap. Ook als dat via de nacompetitie moet, is dat voor een club als Excelsior gewoon goed.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.