Finale Conference League wordt ook strijd om historische topscorerstitel

Reacties

Guillermo Stabile. Coen Dillen. Milos Milutinovic. Het zijn namen die de voetballiefhebber zo oplepelt als het gaat om topscorerstitels. Ze hadden namelijk de primeur, op respectievelijk het WK, in de Eredivisie en in het Europa Cup I-toernooi. Voegt Cyriel Dessers zich woensdag in dit rijtje?

Finale Conference League wordt ook strijd om historische topscorerstitel
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Met tien treffers in het hoofdtoernooi leidt de Feyenoord-aanvaller de dans in het topscorersklassement van de Conference League. Tammy Abraham volgt op slechts één doelpunt en staat woensdag tegenover Dessers bij de ontknoping van de eerste uitgave van het nieuwe toernooi.

Dessers en Abraham zijn de enige realistische kandidaten voor de topscorerstitel, aangezien alle andere spelers maximaal zes keer scoorden in het hoofdtoernooi van de Conference League. Luis Sinisterra is een van de spelers die met zes goals de derde plaats in het klassement delen.

Dessers trof dit seizoen doel tegen Slavia Praag (vier keer), Olympique Marseille (tweemaal), Partizan Belgrado (twee keer), 1. FC Union Berlin (eenmaal) en Maccabi Haifa (eveneens één keer).

Topscorers Conference League:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.