Feyenoord zonder Senesi, maar mét talenten naar Zweden

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft zijn wedstrijdselectie voor het Conference League-voorrondeduel met IF Elfsborg bekendgemaakt. Marcos Senesi reist niet mee naar Zweden, maar enkele Rotterdamse talenten wél.

Feyenoord zonder Senesi, maar mét talenten naar Zweden
© Pro Shots
IF Elfsborg
IF Elfsborg
3 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord-trainer Slot heeft in totaal 21 spelers meegenomen naar Zweden, maar daarvan zijn er slechts 19 inzetbaar. Doelman Justin Bijlow (geschorst na zijn rode kaart van vorige week) en middenvelder Fredrik Aursnes (niet speelgerechtigd) kunnen hoe dan ook niet meedoen, maar zijn wel mee afgereisd, om hun ploeggenoten te ondersteunen in hun jacht op een ticket voor de groepsfase.

Omdat Bijlow ontbreekt, zal tweede keeper Ofir Marciano het doel gaan verdedigen. De overige twee doelmannen in de selectie zijn jongelingen Tein Troost en Devin Remie. Slot heeft ook jeugdspeler Mimeirhel Benita (17) meegenomen. Wie er niet bij is, is Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger liep zondag in het met 2-0 gewonnen competitieduel met Go Ahead Eagles een blessure op, hij blijft in Rotterdam om daarvan te herstellen.

De Rotterdammers staan al met anderhalf been (als het niet meer is) in de groepsfase van de Conference League. Vorige week won Feyenoord in eigen huis in de heenwedstrijd met 5-0 van Elfsborg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.