Feyenoord zonder Botteghin en Jørgensen tegen Napoli

Reacties

Feyenoord heeft de selectie voor het Champions League-treffen met Napoli bekendgemaakt. Eric Botteghin reist niet mee met de Rotterdammers naar Italië voor het duel van dinsdagavond.

Feyenoord zonder Botteghin en Jørgensen tegen Napoli

Botteghin liep in het duel met NAC Breda van afgelopen zaterdag (0-2) een knieblessure op. De Braziliaanse verdediger speelde de wedstrijd wel uit, maar blijkt toch niet voldoende hersteld om in actie te komen tegen Napoli. Ook Kenneth Vermeer en Nicolai Jørgensen ontbreken in de Feyenoord-selectie.

Daartegenover staat de terugkeer van Bart Nieuwkoop. De 21-jarige rechtsachter is hersteld van zijn hamstringblessure en stapt maandagochtend in het vliegtuig naar Napels. Datzelfde geldt voor Sven van Beek, die zaterdag na een lange absentie al terugkeerde in de selectie voor het duel met NAC.

Feyenoord en Napoli nemen het dinsdagavond om 20.45 uur in Stadio San Paolo tegen elkaar op voor de tweede wedstrijd in Groep F. Beide ploegen verloren hun openingsduel in het miljardenbal. Feyenoord ging hard onderuit tegen Manchester City (0-4), terwijl Napoli in Oekraïne verloor van Shakhtar Donetsk (2-1).

De volledige selectie voor het duel met Napoli:
Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jeremiah St. Juste, Ridgeciano Haps, Jan-Arie van der Heijden, Jean-Paul Boëtius, Karim El Ahmadi, Tonny Vilhena, Sam Larsson, Bilal Basaçikoglu, Kevin Diks, Miquel Nelom, Steven Berghuis, Renato Tapia, Sofyan Amrabat, Justin Bijlow, Brad Jones, Jens Toornstra, Michiel Kramer, Ramón ten Hove, Dylan Vente

VI-verslaggever Iwan van Duren bespreekt de nederlaag van Feyenoord tegen NAC Breda
Feyenoord op zoek naar antwoord op doelpuntenmachine Napoli
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.