Feyenoord treft zondag een completer Roda JC

Reacties

Darije Kalezic zit voor het competitieduel met Feyenoord iets ruimer in zijn keuzes. De coach kan bij Roda JC Kerkrade zondag waarschijnlijk een beroep doen op de huurlingen Daniel de Silva en Richmond Boakye, die nu speelgerechtigd zijn. Achter de naam Tomi Juric staat nog een vraagteken.

Feyenoord treft zondag een completer Roda JC

De achttienjarige Daniel de Silva is zondag speelgerechtigd voor Roda JC als de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma staat. De Australische jeugdinternational wordt de komende twee jaar gehuurd van AS Roma en kan tegen de Rotterdammers zijn eerste minuten in het geel-zwart maken.

Voor Tomi Juric is dat nog maar de vraag. De 24-jarige aanvaller was al speelgerechtigd, maar liep deze week een lichte enkelblessure op. De Australische international, die deze zomer overkwam van Western Sydney Wanderers, trainde daarom dinsdag nog apart van de groep.

Richmond Boakye wordt vanaf komende vrijdag speelgerechtigd verwacht, waardoor de huurling van Atalanta Bergamo zondag in de zesde speelronde van de Eredivisie inzetbaar zou moeten zijn. 'Dit kan echter nog veranderen en dus een week opschuiven', liet de club weten. 'Hij sluit uiterlijk aanstaande maandag bij de groep aan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.