Feyenoord slaat ook tegen Atlético toe uit corner

Reacties

Het werken aan standaardsituaties werpt zijn vruchten af bij Feyenoord. In het laatste oefenduel, met Atlético Madrid als gerenommeerde tegenstander, sloeg Bryan Linssen na achttien minuten toe.

Feyenoord slaat ook tegen Atlético toe uit corner
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Op 25 juli had Feyenoord-coach Arne Slot nog zijn blijdschap uitgesproken. In de 1-2 oefennederlaag tegen PAOK Saloniki had Feyenoord uit een ingestudeerde corner het doel getroffen. De wedstrijd daarvoor, het heenduel met FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League, had toen immers nog voor ergernis gezorgd bij de Feyenoord-coach.

'Donderdag heb ik alleen maar corners lang voor de goal gezien en geen enkele intentie om 'm een keer kort te nemen', legde Slot toen uit bij ESPN. 'Dat hebben we vandaag vooraf aangegeven. Zonder er al te veel tijd aan te besteden overigens. Dan is het leuk dat er een goal uitkomt. Het gaat mij namelijk meer om het idee dat je daar een afwisseling tussen moet zoeken.'

Bij het weerzien met Drita opende Guus Til de score met een kopbal, na terugleggen van Linssen. De middenvelder kopte in dat duel ook de 3-2 binnen uit een hoekschop.

In de derde voorronde werd tijdens de klinkende 0-3 zege op FC Luzern niet uit een corner gescoord, maar tegen Atlético Madrid lukte dat wel weer. In de variant die eerder succesvol bleek tegen PAOK en Drita kwam de bal via de nodige Rotterdamse schijven voor de voeten van Linssen. Voor de spits was het een koud kunstje de score te openen. Het zal Slot deugd gedaan hebben.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.