Feyenoord reageert op aanval op Union Berlin-leiding: 'Totaal verwerpelijk'

Reacties

Feyenoord heeft met afschuw gereageerd op de aanval op Union Berlin-bestuurders in een Rotterdams café. De club noemt het 'totaal verwerpelijk'.

Feyenoord reageert op aanval op Union Berlin-leiding: 'Totaal verwerpelijk'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Union Berlin
Union Berlin

Directieleden van de komende Conference League-tegenstander Union Berlin werden het slachtoffer. In een Rotterdams etablissement kregen onder anderen voorzitter Dirk Zingler en directielid Oskar Kosche stoelen en andere voorwerpen naar zich gegooid.

'Een totaal verwerpelijke gebeurtenis die niemand ten deel zou moeten vallen die te gast is in de stad voor wat een mooie Europese voetbalavond zou moeten worden', schrijft Feyenoord in een statement. 'Feyenoord vindt het verschrikkelijk dat dit afgevaardigden van Union Berlin ten deel is gevallen.'

De Rotterdamse club heeft excuses aangeboden aan Union Berlin 'hoewel het buiten haar invloedssfeer' ligt. 'Feyenoord neemt op alle mogelijke manieren afstand van de mensen die zich tot deze laffe daad hebben verlaagd en is van mening dat niemand die Feyenoord en de stad op een dergelijke krankzinnige manier in een negatief daglicht brengt zich supporter kan en mag noemen. De club kan er niet over uit dat mensen denken dat het op enige wijze acceptabel is om dergelijk gedrag te vertonen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.