Feyenoord op Rapport: Dessers stijgt boven zichzelf uit, Sinisterra onmisbaar

Cyriel Dessers was donderdag de grote uitblinker bij de overwinning van Feyenoord op Olympique Marseille (3-2). De Belgische spits maakte twee doelpunten en kreeg het hoogste cijfer. Luis Sinisterra volgt Dessers op de voet.

Feyenoord
Feyenoord
3 - 2
Olympique Marseille

Dessers opende de score en zorgde na rust ook voor het slotstuk. Dat leverde de 27-jarige aanvaller een 8,5 op. Sinisterra nam met zijn elfde Europese treffer van het seizoen het tweede Feyenoord-doelpunt voor zijn rekening De Colombiaan toonde tegen Marseille andermaal aan dat hij van onschatbare waarde is en kreeg daarvoor een 8.

Bij Feyenoord is Guus Til de enige speler die een onvoldoende gepresenteerd kreeg. De middenvelder keerde terug van een blessure en had in de eerste halve finale van de Conference League moeite om het hoge tempo bij te benen. Til, die de strijd een minuut voor tijd moest staken vanwege kramp, moest het doen met een 5.