Feyenoord onderhandelt met FC Basel over Van Wolfswinkel

Reacties

Feyenoord is voornemens Ricky van Wolfswinkel over te nemen van FC Basel. De club is de gesprekken met de Zwitsers al aangegaan over de spits, die zelf wel oren heeft naar een transfer naar Rotterdam-Zuid.

Feyenoord onderhandelt met FC Basel over Van Wolfswinkel

Met Van Wolfswinkel wil Feyenoord een waardige concurrent aantrekken voor Nicolai Jørgensen. Die verlengde deze zomer zijn contract in De Kuip, maar is nog geruime tijd geblesseerd.

Vooralsnog houdt FC Basel echter vast aan een hoge vraagprijs voor Van Wolfswinkel. Feyenoord zal met een beter bod moeten komen om de Zwitsers te verleiden hun spits te laten gaan.

De belangstelling van Feyenoord voor Van Wolfswinkel is niet nieuw. De club toonde in het verleden al eerder belangstelling voor de dertigjarige spits, die in de Eredivisie al uitkwam voor Vitesse en FC Utrecht. Hij is net begonnen aan zijn derde seizoen bij FC Basel, waarvoor hij in zeventig wedstrijden dertig keer scoorde.

Behalve met Van Wolfswinkel wil Feyenoord zich ook versterken met Edgar Ié. De verdediger van Trabzonspor moet op huurbasis aansluiten bij de selectie van trainer Jaap Stam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer R. van Wolfswinkel
Meer over R. van Wolfswinkel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.