Feyenoord mikt op Ié als broodnodige defensieve versterking

Reacties

Edgar Miguel Ié moet op korte termijn de defensie van Feyenoord komen versterken. De Rotterdammers hebben serieuze belangstelling voor de verdediger van Trabzonspor.

Feyenoord mikt op Ié als broodnodige defensieve versterking

De 25-jarige Ié is geboren in Guinee-Bissau maar heeft de Portugese voetbalnationaliteit en kwam ook één keer uit voor de nationale ploeg. Feyenoord hoopt hem komend seizoen te kunnen huren van Trabzonspor. Managementsbureau Wasserman behartigt de belangen van Ié, die behalve als centrale verdediger ook als rechtsback uit de voeten kan.

Vorig seizoen stond Ié, die zijn opleiding genoot bij Barcelona, nog onder contract bij Lille in Frankrijk. Die club verhuurde hem de tweede seizoenshelft aan FC Nantes, maar dat werd geen onverdeeld succes. Trabzonspor lijfde hem deze zomer transfervrij in, maar is desondanks bereid om Ié alweer te verhuren.

Feyenoord is nog volop bezig op de transfermarkt. Nu Jeremiah St. Juste naar FSV Mainz 05 vertrekt voor zo'n negen miljoen euro heeft de club bovendien weer wat te besteden. Tijdens de voorbereiding en de start van de competitie werd duidelijk dat de Rotterdammers vooral in verdedigend opzicht een kwaliteitsinjectie kunnen gebruiken.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.