Feyenoord meldt positief nieuws over Sinisterra richting Wolfsberger-uit

Reacties

Luis Sinisterra maakt deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de beslissende Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC. De Colombiaan zit voor het eerst sinds februari bij de groep. Sinisterra raakte toen zwaar geblesseerd aan zijn knie.

Feyenoord meldt positief nieuws over Sinisterra richting Wolfsberger-uit
© Pro Shots
Wolfsberger AC
Wolfsberger AC
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord deelde woensdagochtend een foto van Sinisterra en bevestigde dat hij donderdag bij de selectie van trainer Dick Advocaat zit. Ook Leroy Fer reist mee naar Oostenrijk. Sinisterra raakte in februari geblesseerd tijdens een wedstrijd tegen PEC Zwolle. De club meldde toen al dat hij er zes tot acht maanden uit zou liggen.

Sinisterra maakte tot zijn blessure een goede indruk in het vorige seizoen met zeven goals en acht assists in 32 officiële duels. De Colombiaan was een vaste waarde aan de linkerkant van de aanval, waar dit seizoen Bryan Linssen voornamelijk minuten maakt. Christian Conteh, een andere nieuwkomer, raakte eerder ook geblesseerd.

Feyenoord sprak een maand geleden nog het vertrouwen uit in Sinisterra door de optie voor twee extra seizoenen te lichten in het contract dat tot medio 2021 doorliep. Daardoor ligt de aanvaller nu voor lange tijd vast. 'Het is een lange weg naar herstel voor Luis geweest die, gelukkig voor hem en voor ons, nu bijna ten eind einde is', zei technisch directeur Frank Arnesen toen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groep K UEFA Europa League 2020/2021

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Dinamo Zagreb
6
4
2
0
9-1
+8
14
2
Wolfsberger AC
6
3
1
2
7-6
+1
10
3
Feyenoord
6
1
2
3
4-8
-4
5
4
CSKA Moskou
6
0
3
3
3-8
-5
3
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Sinisterra
Meer over Sinisterra
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.