Feyenoord steunt Sinisterra: 'Dit gebaar motiveert me enorm'

Reacties

De toekomst van Luis Sinisterra ligt bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben de optie voor twee extra seizoenen die in het tot 2021 doorlopende contract van de aanvaller stond gelicht.

Feyenoord steunt Sinisterra: 'Dit gebaar motiveert me enorm'
© Pro Shots

De nieuwe verbintenis is een steuntje in de rug voor de 21-jarige Sinisterra, die in februari van dit jaar een zware knieblessure opliep. Na een lange en intensieve revalidatie is de Colombiaanse aanvaller inmiddels aangekomen in de laatste fase van zijn herstel.

'Het is een lange weg naar herstel voor Luis geweest die, gelukkig voor hem en voor ons, nu bijna ten eind einde is', zegt technisch directeur Frank Arnesen op de website van Feyenoord. 'Ondanks dat het zwaar was, is hij de afgelopen maanden nooit gestopt met lachen. Met het lichten van de optie in zijn contract willen we ons vertrouwen naar hem uitspreken en hem belonen.'

Sinisterra speelde tot dusver 39 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij acht keer scoorde. 'We hebben er alle vertrouwen in dat hij sterker terugkomt en hier nog een heel mooie toekomst tegemoet gaat. Niet voor niets hebben we ook al met elkaar afgesproken binnen niet al te lange termijn ook te gaan praten over een nog langere verbintenis', aldus Arnesen.

Sinisterra is blij met zijn nieuwe contract. 'Dit gebaar motiveert mij enorm en geeft mij veel vertrouwen', zegt hij. 'Het begin was moeilijk, maar ik ben tevreden over waar ik nu sta. Ik heb genoten van de stad, de supporters en het voetbal. En ik hoop ook te genieten van de komende jaren in Rotterdam.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.