Feyenoord maakt werk van Kuijt

Reacties

Dirk Kuijt heeft een eerste aanbieding van Feyenoord op zak. Technisch directeur Martin van Geel zal de aanvaller van Fenerbahçe op zeer korte termijn een definitief voorstel doen.

Feyenoord maakt werk van Kuijt

Daarmee geeft Feyenoord gehoor aan de oproep van Kuijt die de laatste tijd geen mogelijkheid onbenut liet zijn wens uit te spreken voor een terugkeer vanaf volgend seizoen in De Kuip. Naar verluidt zal Kuijt geen miljoenensalaris eisen en Feyenoord is ook niet bereid dat te betalen voor een speler die komende zomer 35 jaar wordt. Maar als de Katwijker met voor clubbegrippen 'normale eisen' komt, behoort een snel akkoord tot de mogelijkheden. 

Tweeënhalf jaar geleden sprak Feyenoord ook al met Kuijt over een rentree. De 104-voudige international stond toen op het punt Liverpool te verlaten. Kuijt wilde destijds bij Feyenoord een langdurig contract tekenen als speler en – later - jeugdtrainer tegen een salaris dat de club niet kon en wilde betalen. Hij koos daarop voor het geld en het avontuur bij Fenerbahçe. In Istanbul loopt zijn contract af, zodat de weg nu vrij is voor een terugkeer van de man die eerder, van 2004 tot 2007, in Rotterdam uitgroeide tot publiekslieveling.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.